Glace anisée à la badiane
TM6 TM5

Glace anisée à la badiane

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 2 étoiles de badiane (anis étoilé)
  • 100 g de sucre en poudre
  • 400 g de lait
  • 200 g de crème liquide 35% m.g.
  • 6 jaunes d'œufs
  • 30 g de beurre doux, coupé en morceaux
  • 1 blanc d'œuf

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1271.7 kJ / 304.8 kcal
Białko
11.3 g
Węglowodany
21.4 g
Tłuszcz
19.3 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Błonnik
0 g
Sód
120.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy