Urządzenia i Akcesoria
Pasta with leek and ajvar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (see tip)330 g
-
cream100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
leek cut into rings (5 mm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2794 kJ /
668 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
103 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Caprese Omelette
Brak ocen
Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk
45 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 godz.
Vegan strawberry ice cream
5 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min