Paneer tikka pizza
TM6 TM5 TM31

Paneer tikka pizza

5.0 (4 oceny)

Składniki

Dough

  • 220 g water
  • 1 tsp sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
    lub 20 g fresh yeast, crumbled
  • 20 g oil, plus extra for brushing
  • 400 g bread flour
  • 1 tsp salt

Paneer topping

  • 250 g paneer cheese, cut in cubes (1-2 cm)
  • 200 g peppers, cut in pieces (1-2 cm)
  • 200 g onions, cut in pieces (1-2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 150 g yoghurt
  • 1 ½ tsp ground coriander
  • 1 - 1 ½ tsp chilli powder
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 ½ tsp garam masala
  • 2 tsp freshly squeezed lemon juice
  • ¾ - 1 tsp salt

Tomato sauce

  • 3 garlic cloves
  • 15 g fresh basil leaves
  • 2 tsp dried oregano
  • 370 g tomatoes, deseeded, cut in pieces
  • 20 g olive oil
  • 1 - 1 ½ tsp sugar
  • ¾ tsp salt
  • ½ tsp ground pepper

Assembly

  • 200 g mozzarella, in pieces
  • flour, for flouring
  • dried chilli flakes, for sprinkling (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
3699.7 kJ / 884.3 kcal
Białko
39.8 g
Węglowodany
125.2 g
Tłuszcz
29.4 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Błonnik
19.1 g
Sód
2133.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy