![Duck, apricot and pine nut pastilla Duck, apricot and pine nut pastilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4828d954-298b-4881-8379-224c8838846e/Derivates/07b274b6-d274-4bc7-be9f-761408c544b8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions, cut in halves
- olive oil, for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- ground cinnamon, plus extra for garnish
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breast, skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricot, pitted, cut in quarters
- 80 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - toasted pine nuts, plus extra for garnish
- 2 lemons, preferably organic, zest and juice
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1997 kJ / 477 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pistachio cheesecakes with mango
2sa 30 dk
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4sa
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
50min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50min
Moroccan harira and chicken soup
1sa
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Moroccan chicken and couscous
45min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3h 40min
Prawn saganaki with feta
35min