Urządzenia i Akcesoria
Duck, apricot and pine nut pastilla.
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in halves100 g
-
olive oil for greasing
-
ground cumin to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon plus extra for garnish
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
duck breast, skinless, boneless cut in pieces (3 cm)600 g
-
dried apricot, pitted cut in quarters150 g
-
water80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 tsp
-
toasted pine nuts plus extra for garnish
-
lemons, preferably organic zest and juice2
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)4 sheets
-
icing sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
1997 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gratin dauphinois
50 Min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Keine Bewertungen
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Keine Bewertungen
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 Min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1 Std. 15 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Duck foie gras
24 Std.
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min