Urządzenia i Akcesoria
Moroccan chicken and couscous
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garam masala1 ½ tbsp
-
ground turmeric3 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
600 g chicken breast fillets, skinless, cut in bite size pieceschicken thighs, skinless, boneless cut in bite size pieces600 g
-
couscous250 g
-
water630 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 stalks
-
garlic cloves3
-
onions cut in halves80 g
-
sunflower oil1 tbsp
-
green olives, pitted60 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 tsp
-
lemon, preferably organic zest and juice1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2073 kJ /
496 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Brak ocen
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Rice salad
1 godz.
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Fish fingers with tomato sauce
50 min
Chicken tagine with honey and prunes
40 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Persian Chicken and Rice
1 godz. 35 min
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min