Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi tricolore
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
2397 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Brak ocen
Spiralized Zucchini Bolognese
40 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Brak ocen
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 godz.
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Creamy Turkey Stew (TM6)
Brak ocen
Polenta with mediterranean vegetables
1 godz. 35 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Crostini with mushrooms and fontina
35 min
Caprese Frittata
30 min