Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi tricolore
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
2397 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
9 godz.
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Vegan Burgers
45 min
Baklava Cheesecake
Brak ocen
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15 min
Croque Madame
45 min
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Brak ocen
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min