Gnocchi tricolore
TM31 TM5 TM6

Gnocchi tricolore

4.4 (16 ocen)

Składniki

  • 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 15 g fresh basil, leaves only
  • 150 g onions, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 25 g extra virgin olive oil
  • 800 g canned tomatoes
  • 1 tsp sugar
  • 2 tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
  • 100 g water
  • 1 tbsp Italian seasoning
  • 1000 g gnocchi (fresh and ready made)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2397 kJ / 568 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
85 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy