Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi tricolore
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
2397 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Brak ocen
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Pico De Gallo
15 min
Noodle Kugel
55 min
Virgin Passion Fruit Mojito
10 min
Duchess casserole with vegetables
1 godz. 15 min
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35 min
Vegetarian cassoulet with pulses
40 min
Pasta e fagioli
26 godz.
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 godz.
Arabian chicken with couscous
45 min