Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile de noisette
- 300 g de panais, coupés en morceaux
- 400 g de carottes, coupées en morceaux
- 1 cube de bouillon de légumes
- 600 g d'eau
- 50 g de noisettes torréfiées et concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 821.5 kJ / 198 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 507.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe au potiron
50 Min
Soupe de patates douces, lait de coco et sauge
45 Min
Velouté de carottes
30 Min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40 Min
Velouté de butternut et patate douce
35 Min
Soupe de potimarron
35 Min
Soupe de butternut, chèvre et œuf
40 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35 Min
Soupe de potimarron aux épices
45 Min
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30 Min
Soupe de patates douces, coco et poireaux
45 Min