Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 500 g de courgettes, en tronçons (3-4 cm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g d'eau
-
1
yaourt au lait de brebis
lub 1 yaourt au lait de chèvre - 100 g de feta
- 10 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 2577 kJ / 617 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 1271 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 Min
Velouté de petits pois et feta
35min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15min
Soupe de courgette et menthe
35min
Gaspacho
12h
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 godz. 40 min
Gaspacho
2h 25min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 Min