Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 500 g de courgettes, en tronçons (3-4 cm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g d'eau
-
1
yaourt au lait de brebis
lub 1 yaourt au lait de chèvre - 100 g de feta
- 10 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 2577 kJ / 617 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 1271 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de petits pois et feta
35 dk
Gaspacho
2h 25 min.
Soupe de courgette et menthe
35 dk
Gaspacho
12h
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 dk
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 dk
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 Min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35 dk
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min