Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail (10-15 g)
- 100 g de mie de pain, coupée en morceaux
- 400 g de tomates, coupées en quatre
- 40 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 514.5 kJ / 123.3 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 369.2 g
- Sód
- 0.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Gaspacho
12 Std.
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40min
Dip artichaut-mascarpone
15 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 godz. 15 min
Pesto
5 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min