Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail (10-15 g)
- 100 g de mie de pain, coupée en morceaux
- 400 g de tomates, coupées en quatre
- 40 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 514.5 kJ / 123.3 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 369.2 g
- Sód
- 0.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de petits pois et feta
35 dk
Risotto aux champignons
30 Min
Gaspacho
12h
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3h 10min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20 dk
Lentilles de Cilaos
50 dk
Pizza au pesto rouge
1sa
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20 dk
Houmous aux tomates séchées
10 Min
Houmous au pesto et aux tomates séchées
15 Min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35 dk