Soupe de butternut, chèvre et œuf

Soupe de butternut, chèvre et œuf

4.6 135 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 1 courge butternut en cubes
  • 1 échalote
  • 600 g de bouillon de légumes
  • du sel
  • du poivre moulu
  • eau pour les œufs
  • 4 œufs
  • 60 g de pignons de pin
  • 2 yaourts au lait de chèvre
  • 4 pincées de piment d'Espelette
  • 2 brins de coriandre fraîche équeutés

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 291 kcal / 1212 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...