Urządzenia i Akcesoria
Croustade gasconne aux pommes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 parts
Składniki
-
6 pommes coupées en quatre
-
50 g de beurre et un peu pour le moule
-
200 g de sucre en poudre
-
100 g d'armagnac et 1 c. à café pour la finition
-
10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 part
Sód
285.8 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
2104.3 kJ /
501.2 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
88.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°33
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8 godz.
Crème catalane
4 godz. 25 min
Fiadone au citron
3 godz. 50 min
Croustade aux pommes
50 min
Gratin de pomme au calvados
45 min
Coulants au citron
1 godz.
Paris-Deauville
12 godz.
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Gâteaux de semoule aux raisins
5 godz. 15 min
Crème renversée au caramel
4 godz. 50 min
Gâteau de riz au caramel
1 godz. 40 min
Gâteau de semoule
2 godz. 45 min