
Urządzenia i Akcesoria
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
La pannacotta au foie gras
-
feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide1
-
de porto rouge50 g
-
de foie gras de canard mi-cuit en morceaux200 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.150 g
-
de poivre blanc moulu2 pincées
-
de mangue mûre coupée en morceaux150 g
-
de poivre 5 baies (opcjonalnie)6 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
277.5 kcal /
1147.8 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
26.3 g
Węglowodany
5.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Sód
159 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vive l'hiver ! vol. III
12 Przepisów
Francja
Francja