Pannacotta au foie gras et coulis de mangue

Pannacotta au foie gras et coulis de mangue

2.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions

Składniki

La pannacotta au foie gras
  • feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    1
  • de porto rouge
    50 g
  • de foie gras de canard mi-cuit en morceaux
    200 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de poivre blanc moulu
    2 pincées
  • de mangue mûre coupée en morceaux
    150 g
  • de poivre 5 baies (opcjonalnie)
    6 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 277.5 kcal / 1147.8 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 26.3 g
Węglowodany 5.5 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Sód 159 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...