Urządzenia i Akcesoria
Terrine aux restes de viande
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
10 parts
Składniki
-
500 g de restes de viande cuite
-
200 g de lardon
-
100 g d'oignon
-
100 g d'échalotes
-
6 brins de persil frais
-
2 branches de thym frais
-
50 g de cognac
-
8 g de sel
-
5 g de poivre moulu
-
1 œuf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Sód
803 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
655.5 kJ /
156.2 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marrons glacés
72 godz.
Sauce gribiche
15 min
Beurre d'escargot
10 min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 godz.
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Pâté en croûte
7 godz. 45 min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 godz. 30 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24 godz.
Terrine bressane
24 godz.