Urządzenia i Akcesoria
Terrine aux restes de viande
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
10 parts
Składniki
-
500 g de restes de viande cuite
-
200 g de lardon
-
100 g d'oignon
-
100 g d'échalotes
-
6 brins de persil frais
-
2 branches de thym frais
-
50 g de cognac
-
8 g de sel
-
5 g de poivre moulu
-
1 œuf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Sód
803 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
655.5 kJ /
156.2 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Sauce aurore
15 min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15 min
Petits choux aux escargots
1 godz. 20 min
Sauce madère
35 min
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Terrine de lapin aux herbes
24 godz.
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Terrine bressane
24 godz.
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 godz. 30 min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Saucisse de morteau briochée
5 godz. 25 min