Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 1 tranche de saumon fumé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 425.3 kJ / 102.3 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 603 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mélange pour frites au four
55min
Œufs brouillés au chèvre et pesto de menthe
30 min
Soupe sucrée ananas, vanille et noisettes concassées
20min
Salade de champignons crus
25min
Soupe au citron vert
45 min
Vinaigrette à la vanille
Brak ocen
Œufs brouillés aux fines herbes
30 min
Tartine de ricotta méditerranéenne et œufs brouillés
35min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12 godz. 30 min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Oeuf mollet en feuilleté
1h 5 min
Avocado toast et œuf mollet
15min