Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 1 tranche de saumon fumé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 425.3 kJ / 102.3 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 603 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti alla carbonara
30min
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35min
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40min
Tartine œuf mi-dur, mayonnaise aux agrumes et fromage
25min
Œufs brouillés au chèvre et pesto de menthe
30min
Spaghetti carbonara express
25min
Œuf mollet, crème de champignon
25min
Œufs brouillés à la florentine
35min
Avocado toast et œuf mollet
15min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 min
Œufs brouillés aux fines herbes
30min