Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 1 brin de persil frais
- 20 g d'huile parfumée à la truffe
- ½ truffe fraîche, râpée
- 8 œufs
- 50 g de cheddar affiné à la truffe
- 3 pincées de poivre 5 baies
- 3 pincées de sel
- 500 g d'eau
- cheddar affiné à la truffe, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1206.9 kJ / 288.5 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 597.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jus de pommes
20 min
Risotto aux champignons
30min
Pâtes au pesto, tomates cerise et basilic
35 Min
Pâtes fraîcheur au melon, jambon de Parme et basilic
25 min
Semoule de couscous épicée
25 min
Infusion aux zestes d'agrumes
25 min
Spaghetti carbonara express
25 min
Pâtes au pesto blanc
40min
Spaghetti alla carbonara
30min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Sorbet au melon
10 min
Sorbet de fruits rouges
10 min