Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g d'eau
- 2 œufs, à température ambiante
- 4 tranches de pain de seigle
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 poignée de roquette
- 2 avocats, en fines lamelles
- le jus d'un citron jaune
- 4 boules de mozzarella, en tranches
- sel
- poivre moulu
- 2 c. à café de gomasio (mélange de sésame et de sel)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1609 kJ / 387 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de penne à l'italienne
35 min
Mélange pour frites au four
55 min
Salade de farfalle au pesto de poivron
1h
Salade de tomates, crème au basilic
25 min
Thon au beurre de basilic, riz et tomates
35 min
Tartine œuf mi-dur, mayonnaise aux agrumes et fromage
25 min
Focaccia aux abricots
4h
Guacamole et œufs mollets
25 min
Salade d'endives à la mimolette et œuf poché
25 min
Salade de pommes de terre, saumon et aneth
35 min
Tartine avocat-feta
25 min
Avocado toast et œuf mollet
15 Min