Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g d'eau
- 2 œufs, à température ambiante
- 4 tranches de pain de seigle
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 poignée de roquette
- 2 avocats, en fines lamelles
- le jus d'un citron jaune
- 4 boules de mozzarella, en tranches
- sel
- poivre moulu
- 2 c. à café de gomasio (mélange de sésame et de sel)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1609 kJ / 387 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti alla carbonara
30min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25min
Mille-feuille de tomate et mozzarella
25min
Mini-croque-monsieur béchamel-jambon
40min
Salade de pommes de terre, saumon et aneth
35min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min
Salade de tomates, crème au basilic
25min
Salade de pommes de terre, pesto de cresson
50min
Tartine avocat-feta
25min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30min
Avocado toast et œuf mollet
15min
Guacamole et œufs mollets
25min