Kedgeree au haddock

Kedgeree au haddock

3.4 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de riz basmati
  • 870 g d'eau
  • 4 œufs
  • 1 oignon rouge pelé et coupé en 2
  • 1 gousse d'ail pelée
  • 1 c. à soupe gingembres frais râpé
  • 30 g de beurre
  • 4 c. à café de mélange d'épices indiennes
  • 1 petit piment frais thaï, épépiné et ciselé (facultatif)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • le jus d'un citron jaune
  • 160 g de filets de haddock fumé ,poché grossièrement émietté
  • 1 bouquet coriandre fraîche ciselée
  • 1 citron jaune en quartiers

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14 g
Kalorie 1235 kJ / 293 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...