
Urządzenia i Akcesoria
Taboulé aux crevettes et kiwis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
citrons jaunes pelés à vif2
-
de menthe fraîche10 feuilles
-
de graines de couscous300 g
-
d'eau50 g
-
d'huile d'olive40 g
-
kiwis coupés en six2
-
de tomates coupées en dés300 g
-
de sel1 pincée
-
de crevettes cuites, décortiquées coupées en deux400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
490.5 kcal /
2074 kJ
Białko
18.5 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
77.8 g
Błonnik
214.8 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Sód
1.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°32
47 Przepisów
Francja
Francja