Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de noisettes
- 4 poires bien mûres, non épluchées
- 150 g de bleu d'Auvergne, en morceaux
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 1 c. à soupe de cognac
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 2 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1453.8 kJ / 347.5 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 31.3 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.4 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 539.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartare de champignons
35 Min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25 min
Feuilleté de poireau au camembert
55 Min
Bhajis à l'oignon avec sauce à la coriandre et au piment
1 Std.
Granité basilic
Brak ocen
Clémentines rôties, glace à l'amande
3 Std. 45 Min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1 godz. 55 min
Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches
3 Std.
Gaspacho de carotte
1 Std. 40 Min
Petits flans aux oignons nouveaux
45min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 Min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min