Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de blettes
- 400 g d'eau
- 400 g de saumon frais, sans la peau
- 200 g de ricotta
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 80 g de parmesan râpé
- du sel
- du poivre moulu
- 20 pâtes sèches, conchiglioni
- 300 g de sauce tomate
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2131 kJ / 510 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 26 g
Alternatywne przepisy
Pita épinards et feta
2 Std. 25 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Involtini d'aubergine à la tomate
1 Std. 10 Min
Gratin de poireau, panais et saumon
1 Std. 15 Min
Cannelloni aux crevettes et fenouil
1 Std.
Moussaka
1h 40min
Quenelles de blettes au four
1 godz. 5 min
Tarte aux légumes et pois chiches, salade fraîche
1 godz. 5 min
Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron
50min
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45min
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1 Std. 15 Min