Colombo de porc à la guyanaise

Colombo de porc à la guyanaise

4.5 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 10 g de gingembre frais râpé
  • 200 g de mangue mûre coupée en morceaux
  • 200 g de pommes coupées en cubes
  • 800 g de viande de porc en morceaux, découennée
  • le jus d'un citron vert
  • 200 g de lait de coco
  • 1 cube de bouillon de volaille émietté
  • 1 c. à café d'épices à colombo
  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre moulu
  • 250 g de haricots verts frais
  • 400 g d'aubergine coupée en morceaux
  • riz pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 749 kcal / 3119.8 kJ
Białko 46.5 g
Tłuszcz 49.3 g
Węglowodany 26.3 g
Błonnik 9.3 g
Tłuszcz nasycony 18.5 g
Sód 1108.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...