Gratin de macaroni et fenouil
TM6 TM5 TM31

Gratin de macaroni et fenouil

4.2 (51 ocen)

Składniki

  • 80 g de gruyère, coupé en morceaux
  • 100 g de crème liquide entière
  • 4 pincées de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 1200 g d'eau
  • 700 - 800 g de bulbes de fenouil, détaillés en cubes
  • beurre, pour le plat
  • 250 g de pâtes sèches, type macaroni
  • 1 c. à café d'aneth déshydraté

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1230.5 kJ / 293.2 kcal
Białko
10.5 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
12.2 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Błonnik
4.8 g
Sód
466.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy