Gratin de champignons, courge et épinards

Gratin de champignons, courge et épinards

3.6 78 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de beurre
  • 400 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 1000 g d'épinards frais
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 600 g de courge butternut coupée en cubes
  • 30 g de parmesan râpé
  • 10 g de persil frais équeuté

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 352 kcal / 1461.8 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 21.5 g
Węglowodany 21.5 g
Błonnik 11 g
Tłuszcz nasycony 14.5 g
Sód 432.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...