
Wersje kompatybilne
Gratin de choux de Bruxelles, maïs et lardons
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 1000 g de choux de Bruxelles
- 300 g de grains de maïs en conserve
- 120 g d'oignons coupés en deux
- 150 g de lardons fumés
- 20 g de miel
- beurre pour le plat à gratin
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 191.7 kcal / 803.2 kJ
- Białko
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Sód
- 354.8 mg