Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de apio en trozos (reserve las hojas para decorar)
- 150 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
- 250 g de patatas peladas y chascadas
- 800 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l)
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 396 kJ / 95 kcal
- Białko
- 1.29 g
- Węglowodany
- 7.08 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 1.49 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de coliflor y brócoli
40 min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 menit
Crema de ajo con puerro y patatas
45 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de acelgas y piñones
45 Min
Crema de cebolla con cerveza
1h 10 min
Sopa de pimiento rojo y calabacín
30 min
Crema de lechuga
40 min
Crema de hinojo
30 min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45 Min
Sopa de manzana y apio
45 Min
Vichyssoise de apio
40 min