Crema de apio

Crema de apio

4.7 547 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de apio en trozos (reserve las hojas para decorar)
  • 150 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
  • 250 g de patatas peladas y chascadas
  • 800 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l)
  • 1 pellizco de pimienta molida

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 95 kcal / 396 kJ
Białko 1.29 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 7.08 g
Błonnik 1.49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...