
Urządzenia i Akcesoria
Crema de apio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones
Składniki
-
40 g de aceite de oliva virgen extra
-
150 g de apio en trozos (reserve las hojas para decorar)
-
150 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
-
250 g de patatas peladas y chascadas
-
800 g de agua
-
1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l)
-
1 pellizco de pimienta molida
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
95 kcal /
396 kJ
Białko
1.29 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
7.08 g
Błonnik
1.49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Menos de 400 kcal
99 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania