Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g de caldo de verduras
- 60 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
-
350
g de arroz carnaroli
lub 350 g de arroz de grano redondo - 50 g de vino blanco seco
- ½ cucharadita de sal
- 30 g de mantequilla
- 200 g de queso gorgonzola
- 200 g de pera pelada
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1737 kJ / 416 kcal
- Białko
- 9.45 g
- Węglowodany
- 48.19 g
- Tłuszcz
- 20.56 g
- Błonnik
- 2.05 g
Alternatywne przepisy
Dip de queso de cabra con pera y nueces
10 min
Crema fría de albahaca y piñones
5 min
Risotto con setas a la cerveza
40 min
Pollo con salsa gorgonzola
40 min
Arroz cremoso con gorgonzola y aguacate
35 Min
Farfalle con gorgonzola y pera
25 min
Risotto con nueces, uvas y gorgonzola
30 min
Risotto affumicato
30 min
Risotto con boletus
30 min
Farfalle a los cuatro quesos
25 min
Risotto con manzana y boletus
30 min
Risotto de parmesano y tomates secos
35 Min