Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de pimiento verde
- 60 g de pimiento rojo
- 100 g de zanahorias en trozos
- 200 g de patata en trozos
- 100 g de calabacín en trozos
- 100 g de acelgas en trozos
- 150 - 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de apio
- 1000 g de agua
- 2 pastillas de caldo de carne
- 30 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 302 kJ / 72 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45min
Sopa de tomate y fideos
30min
Sopa armenia de repollo
50min
Menú: Sopa de verduras con huevo duro. Lubina al vapor
45min
Sopa minestrone
35min
Sopa de repollo
45min
Sopa de los hortelanos
30min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50 min.
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1h
Sopa a la riojana
45min