Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de pimiento verde
- 60 g de pimiento rojo
- 100 g de zanahorias en trozos
- 200 g de patata en trozos
- 100 g de calabacín en trozos
- 100 g de acelgas en trozos
- 150 - 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de apio
- 1000 g de agua
- 2 pastillas de caldo de carne
- 30 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 302 kJ / 72 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa minestrone
35min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50min
Sopa a la riojana
45 min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1u.
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Sopa de verduras con noodles de tortilla francesa
40min
Porrusalda con calabaza
50min
Sopa de verduras variadas con pasta
45 min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1u.
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35min
Sopa armenia de repollo
50min
Sopa de los hortelanos
30min