Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de pimiento rojo en trozos
- 1 calabacín con piel (300 g)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
-
1
pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l)
lub 1 cucharadita de sal - 600 g de agua
- 100 g de nata para cocinar
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 537 kJ / 129 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40min
Crema de coliflor y brócoli
40min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema San Germán
40min
Crema de ajo con puerro y patatas
45min
Crema de invierno de patatas y cebolla
30min
Crema de apio
40min
Sopa de repollo, queso y beicon
45min
Crema de lechuga
40min
Crema bretona (de judías blancas)
30min
Sopa de espinacas y patata con flan salado
45min