Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de puerro (la parte blanca) cortado en rodajas
- 30 g de aceite de oliva
- 130 g de patata (en trozos de 2 cm)
- 1 manojo de espárragos verdes (350 g aprox.) sin la parte leñosa, en trozos
- 1000 g de caldo de verduras
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de pistachos pelados (sin sal)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 747 kJ / 179 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de coliflor y brócoli
40min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de espárragos verdes
40min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Crema de champiñones
20 Min
Crema de alcachofas
45min
Crema de espárragos blancos
25min
Vichyssoise de espárragos
30min