
Urządzenia i Akcesoria
Zielone omleciki z Varomy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 sztuk
Składniki
-
olej do natłuszczenia
-
migdałów, ze skórką20 g
-
liści szpinaku baby, świeżych100 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście3 gałązki
-
mozzarelli, light (125 g), pokrojonej na kawałki1 opakowanie
-
jajka4
-
mleka chudego40 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
suszonych płatków chili plus dodatkowa ilość do oprószenia¼ łyżeczki
-
wody500 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
103 kcal /
431 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKIE ŚNIADANIA II
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sałatka szpinakowa z łososiem i jajkiem w koszulce
30 min
Jajka sadzone w papryce z dodatkami (z Varomy)
20 min
Kokilki jajeczne z salsą z awokado i wędzonego łososia
30 min
Omlet z cukinią, łososiem i pomidorkami; Ziołowy sos z sera pleśniowego
45 min
Frittata cukiniowa
40 min
Sałatka z łososiem, szparagami i młodymi ziemniakami
50 min
Mini frittaty z salsą z awokado i wędzonego łososia
45 min
Jajka na chmurce (Cloud eggs)
25 min
Frittata Caprese
30 min
Frittata z resztkami warzyw
35 min
Zielona shakshuka na Varomie
30 min
Frittata niskowęglowodanowa
40 min