Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin

Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin

4.4 224 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 1 petit bouquet de menthe fraîche effeuillé
  • 10 feuilles de sauge fraîche
  • 1 petit bouquet de persil frais plat, effeuillé
  • 500 g de filet mignon de porc
  • 12 tranches fines de lard fumé
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g de chou-fleur en fleurettes
  • 250 g de pommes de terre en morceaux
  • 300 g de lait
  • 2 brins de romarin frais effeuillés
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 25 g de beurre demi-sel
  • 25 g crème fraîche

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 429 kcal / 1797 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...