Salade d'épeautre à la grecque

Salade d'épeautre à la grecque

4.7 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de graines d'épeautre précuit et préalablement rincé
  • 550 g d'eau
  • 1 c. à café de sel et un peu pour le service
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 200 g de feta coupée en morceaux
  • 150 g de concombre coupé en morceaux
  • 70 g d'oignon rouge émincé
  • 50 g d'olives noires dénoyautées
  • 10 tomates cerise coupées en deux
  • poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 524.3 kcal / 2194.8 kJ
Białko 16.5 g
Tłuszcz 26.1 g
Węglowodany 58.6 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 9.7 g
Sód 884 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...