
Wersje kompatybilne
Bouillon crémeux de maïs et de pommes de terre, lamelles d’avocat
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon nouveau
- 25 g de beurre demi-sel
- 100 g de lardons
- 300 g de pommes de terre en dés
- 400 g de grains de maïs doux en conserve égouttés
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 branches de romarin frais effeuillées
- 500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crème fraîche épaisse
- 2 avocats en lamelles
- 1 filet d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 678 kcal / 2816 kJ
- Białko
- 12 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Węglowodany
- 41 g