Tartinade aux champignons

Tartinade aux champignons

4.2 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 100 g de graines de tournesol
  • 230 g d'eau
  • 10 g de vin blanc (opcjonalnie)
  • 100 g de champignons de Paris frais coupés en deux ou en quatre
  • 50 g d'huile d'olive
  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • ¼ - ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 10 g de sauce de soja (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 106.5 kcal / 445.8 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 16.7 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 257.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...