Pissaladière à l'origan

Pissaladière à l'origan

4.6 35 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 parts

Składniki

  • 220 g d'eau
  • 8 g de levure boulangère sèche
  • 400 g de farine et un peu pour le plan de travail
  • 1 ½ c. à café de sel et un peu pour les oignons
  • 1 ½ c. à café de sucre en poudre
  • 50 g d'huile d'olive
  • 800 g d'oignons en lamelles
  • du poivre moulu
  • 80 g d'olives noires dénoyautées
  • 1 c. à soupe rase d'origan déshydraté

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 583 kcal / 2443 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 85 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...