Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel, et un peu pour les oignons
- 1 ½ c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g d'oignons, en lamelles
- du poivre moulu
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à soupe rase d'origan déshydraté
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2443 kJ / 583 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 min
Mouna brioche de Pâques
8h 55min
Pissaladière
2h 10min
Tempuras de courgette et d'aubergine
45 min
Cocas niçoises
3h 15min
La pichade de Menton
4h
Les longués de Montpellier
1u.
La salade de Jennifer Aniston
30min
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Rouille
10min
Salade de farfalle au pesto de poivron
1u.
Beignets de courgettes comme des acras
1u. 45min