
Wersje kompatybilne
Salade de haricots, tomates et thon, vinaigrette au pesto
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 400 g de cocos de Paimpol écossés
- 130 g de feuilles de basilic frais
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre balsamique blanc
- du sel
- du poivre moulu
- 4 tomates coupées en quartiers
- 150 g de thon à l'huile en boîte en morceaux
- quelques feuilles de basilic frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 588 kcal / 2455 kJ
- Białko
- 30 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Węglowodany
- 48 g