Cabillaud en croûte d'herbes sur lit d'épinards, crème citron

Cabillaud en croûte d'herbes sur lit d'épinards, crème citron

4.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'aneth frais équeutés
    4 brins
  • de coriandre fraîche équeutés
    4 brins
  • de cerfeuil frais équeutés
    4 brins
  • de chapelure
    50 g
  • de beurre coupé en morceaux
    60 g
  • de riz basmati
    250 g
  • d'eau
    1000 g
  • de sel et 2-3 pincées, à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de filets de cabillaud (4 filets de 150 g)
    600 g
  • d'épinards frais
    250 g
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 - 4 pincées
  • citron jaune non traité
    1
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de fécule de maïs
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 626.8 kcal / 2623.8 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 26.5 g
Węglowodany 60.8 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 800 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...