Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'artichauts à l'huile
- 100 g de mascarpone
- 70 g de tomate, coupée en quatre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 633.8 kJ / 151.7 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 3.2 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 343.8 g
- Sód
- 4.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tapenade de tomates
5 min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 godz. 40 min
Houmous
10 Min
Tartinade menthe, feta et grenade
25min
Dip aux noix
15 Min
Gaspacho
12h
Tartinade aux champignons
30min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20min
Houmous aux tomates séchées
10 Min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2h 15min
Tartinade de tomates séchées
10 Min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15 Min