Urządzenia i Akcesoria
Dip artichaut-mascarpone
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
200 g d'artichauts à l'huile
-
100 g de mascarpone
-
70 g de tomate coupée en quatre
-
3 pincées de sel
-
3 pincées de poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4.3 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
633.8 kJ /
151.7 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
343.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°32
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 min
Houmous de courgette
10 min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10 min
Houmous de betterave
15 min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2 godz. 15 min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15 min
Tartinade aux champignons
30 min
Houmous de petits pois
55 min
Tartinable aux radis et curry breton
20 min
Houmous feta et roquette
10 min
Guacamole de petits pois
20 min
Tartare de champignons
35 min