Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'artichauts à l'huile
- 100 g de mascarpone
- 70 g de tomate, coupée en quatre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 633.8 kJ / 151.7 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 3.2 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 343.8 g
- Sód
- 4.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-feta
10min
Tzatziki
3 godz. 5 min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40min
Gaspacho
2h 25min
Houmous au pesto et aux tomates séchées
15 Min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10min
Tartinade concombre-ricotta
10min
Tartinade aux champignons
30 min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15 Min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 min
Rillettes de thon, échalotes et ciboulette
15 Min