Salade de champignons crus

Salade de champignons crus

4.7 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de parmesan coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
  • 250 g de champignons bruns, frais entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
  • 1 - 2 gousses d'ail
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 30 g de jus de citron
  • ¼ c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre blanc moulu
  • 5 g de feuilles de persil frais
  • le zeste d'½ citron jaune non traité

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 253 mg
Białko 4 g
Kalorie 474 kJ / 113 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...