Urządzenia i Akcesoria
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in)5 oz
-
fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish5 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dry white wine2 oz
-
Israeli couscous9 oz
-
salt to taste1 tsp
-
vegetable stock18 oz
-
fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed12 oz
-
unsalted butter1 oz
-
lemon cut in wedges1
-
cracked black pepper to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
873 mg
Białko
22 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Tomato Basil Soup
40 min