Urządzenia i Akcesoria
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
fresh parsley, leaves only5 - 10 sprigs
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water divided45 oz
-
salt divided2 tsp
-
dried lasagna pasta6 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
eggplant diced (½ in.)10 ½ oz
-
canned crushed tomatoes18 oz
-
ricotta cheese9 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
954 mg
Białko
19 g
Kalorie
1820 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply Steam
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Pasta Primavera
50 min
White Pesto Pasta
40 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1 godz.
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Vegetarian Chili
50 min
Mediterranean Chicken
35 min