Urządzenia i Akcesoria
Farro Risotto with Rosemary Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
dried porcini mushrooms2 - 3
Poaching Chicken
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
rosemary leaves only1 sprig
-
salt½ tsp
-
lemon1
-
chicken breast, skinless, boneless16 oz
-
water35 oz
Risotto
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves3
-
rosemary leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
unsalted butter cubed, divided1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
farro9 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
chicken stock16 oz
-
salt½ tsp
-
kale stems removed, cut into strips (½ in.), (approx. 1 bunch)4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
942 mg
Białko
27 g
Kalorie
1720 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Paella
30 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
South Texas Carne Guisada
1 godz. 20 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min