Urządzenia i Akcesoria
Farro Risotto with Rosemary Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
dried porcini mushrooms2 - 3
Poaching Chicken
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
rosemary leaves only1 sprig
-
salt½ tsp
-
lemon1
-
chicken breast, skinless, boneless16 oz
-
water35 oz
Risotto
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves3
-
rosemary leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
unsalted butter cubed, divided1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
farro9 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
chicken stock16 oz
-
salt½ tsp
-
kale stems removed, cut into strips (½ in.), (approx. 1 bunch)4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
942 mg
Białko
27 g
Kalorie
1720 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basic Soup Purée
45 min
Blackened Fish Burger
55 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 min
Fragrant Chicken Curry
1 godz.
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Boeuf Bourguignon
11 godz. 25 min