
Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille with Pecorino
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
Pecorino cheese cut into pieces3 oz
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
tomatoes on the vine quartered20 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
carrots in pieces (1 in.)8 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)8 oz
-
eggplants in pieces (1 in.)8 oz
-
zucchini in pieces (1 in.)8 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
148 kcal /
619 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
621 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone