Ratatouille with Pecorino

Ratatouille with Pecorino

4.7 31 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • Pecorino cheese cut into pieces
    3 oz
  • fresh thyme leaves only
    10 sprigs
  • tomatoes on the vine quartered
    20 oz
  • yellow onions quartered
    4 oz
  • garlic cloves
    4
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • salt
    1 tsp
  • sugar
    ½ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • dried thyme
    ¼ tsp
  • dried red chili flakes to taste
    ¼ tsp
  • carrots in pieces (1 in.)
    8 oz
  • red bell pepper in pieces (1 in.)
    8 oz
  • eggplants in pieces (1 in.)
    8 oz
  • zucchini in pieces (1 in.)
    8 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 148 kcal / 619 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 621 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...