Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Stroganoff
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat leaf parsley leaves only½ oz
-
yellow onions quartered (approx. 1 lg. onion)8 oz
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
unsalted butter1 oz
-
corn starch2 tbsp
-
fresh mushrooms sliced (¼ in.)22 oz
-
tomato paste1 oz
-
white wine2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
sour cream2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
720 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Midweek Meals
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Greek Lentils and Rice
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 h 10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
White Bean Soup
2 h 45 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 h 45 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Vegetarian Chili
50 min