Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 oz
Składniki
-
yellow onions quartered (approx. ½ onion)3 ½ oz
-
cilantro leaves and tender stems (approx. ½ bunch)½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stems and seeds removed1
-
canned black beans (approx. 2 cans) rinsed and strained30 oz
-
lime juice (approx. ½ lime)2 tbsp
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 oz
Sód
527 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
632 kJ /
151.1 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
24.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Hawaiian Summer Rolls
1 godz.
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Black Beans
30 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Vegetarian Chili
50 min