Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Couscous
-
8 oz Israeli couscouscouscous8 oz
-
salt½ tsp
-
vegetable stock16 oz
-
lemon1
Salmon
-
salmon fillets (approx. 5 oz ea.)4
-
ras el hanout (see Tip)1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
honey1 tsp
Soup
-
yellow onions cut into pieces (1 in.)4 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
tomato paste2 tbsp
-
salt½ tsp
-
canned chickpeas drained, rinsed15 oz
-
harissa paste3 tbsp
-
vegetable stock16 oz
-
water6 oz
-
fresh cilantro leaves only, chopped, plus extra to garnish¼ bunch
-
pine nuts toasted, plus extra to garnish2 tbsp
-
plain Greek yogurt4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1574 mg
Białko
48 g
Kalorie
2799 kJ /
669 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply Steam
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min