Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Couscous
-
8 oz Israeli couscouscouscous8 oz
-
salt½ tsp
-
vegetable stock16 oz
-
lemon1
Salmon
-
salmon fillets (approx. 5 oz ea.)4
-
ras el hanout (see Tip)1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
honey1 tsp
Soup
-
yellow onions cut into pieces (1 in.)4 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
tomato paste2 tbsp
-
salt½ tsp
-
canned chickpeas drained, rinsed15 oz
-
harissa paste3 tbsp
-
vegetable stock16 oz
-
water6 oz
-
fresh cilantro leaves only, chopped, plus extra to garnish¼ bunch
-
pine nuts toasted, plus extra to garnish2 tbsp
-
plain Greek yogurt4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1574 mg
Białko
48 g
Kalorie
2799 kJ /
669 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply Steam
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Mediterranean Chicken
35min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Cajun Chicken Gumbo
1h 45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Cajun Gumbo
1h 30min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min
Meat Sauce
1h 45min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Turkey Bolognese Sauce
50min