![Roasted Cauliflower and Kale Soup Roasted Cauliflower and Kale Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/39ddabd5-22e1-4165-933f-69f6bb7b0d74/Derivates/40b3ce89-c002-4b86-ac04-2dca9795f7a5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 oz cauliflower florets (approx. 1 med. head)
- 8 oz fennel bulb, cut into pieces (approx. 1 med. bulb)
- 4 oz yellow onions, cut into pieces (approx. ½ med. onion)
- 2 oz carrots, cut into pieces (approx. 1 med. carrot)
- 2 oz celery, cut into pieces (approx. 1 med. stalk)
- 2 garlic cloves
- 4 tbsp olive oil, divided
- 1 - 2 tsp ground cumin, to taste
- 10 sprigs fresh lemon thyme, leaves and tender stems
- 32 oz vegetable broth
- 3 oz kale, stems removed (approx. ½ bunch)
- 1 oz lemon juice, to taste
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 626.9 kJ / 149.8 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 481.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 dk
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min