Urządzenia i Akcesoria
Potatoes with Chorizo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 portions
Składniki
-
olive oil1 tbsp
-
red onion quartered2 oz
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chili seeds removed (optional), to taste1 - 2
-
cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
diced tomatoes (approx. 28 oz)1 can
-
sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
Yukon gold potatoes peeled and cubed (1 in.)28 - 30 oz
-
chorizo sausages thinly sliced (¼ in.)16 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
828 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cloud Eggs
20 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min