Urządzenia i Akcesoria
Green Lentil Risotto with Asparagus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter½ oz
-
dried green lentils rinsed7 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock18 oz
-
salt to taste½ tsp
-
asparagus trimmed, cut into pieces (2 in.)8 oz
-
mascarpone cheese2 oz
-
lemon peels thin peel only, no white pith
-
fresh chives to garnish
-
pumpkin seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
646 mg
Białko
13 g
Kalorie
1038 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min