Urządzenia i Akcesoria
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 portions
Składniki
-
eggplant cubed (½ in.)7 oz
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
dried oregano1 tbsp
-
3 ½ oz leeksyellow onions3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced thinly2 tsp
-
chicken breast fillet cut into strips (½ in.)9 oz
-
dried ground turmeric¼ - ½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
dried red chili flakes¼ tsp
-
all-purpose flour1 tbsp
-
tomato paste½ - 1 oz
-
vegetable broth (see Tip)7 oz
-
canned chickpeas drained14 oz
-
yogurt high protein5 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
cilantro roughly chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
946.9 mg
Białko
35.2 g
Kalorie
2134.9 kJ /
510.3 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
46.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fabulous 50+
5 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Tomato Soup
40 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Parmesan Rind Marinara
1 godz. 15 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Hoisin Pork Bowl
45 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Vegan Creamy Tomato Soup
30 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min