Urządzenia i Akcesoria
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 portions
Składniki
-
eggplant cubed (½ in.)7 oz
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
dried oregano1 tbsp
-
3 ½ oz leeksyellow onions3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced thinly2 tsp
-
chicken breast fillet cut into strips (½ in.)9 oz
-
dried ground turmeric¼ - ½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
dried red chili flakes¼ tsp
-
all-purpose flour1 tbsp
-
tomato paste½ - 1 oz
-
vegetable broth (see Tip)7 oz
-
canned chickpeas drained14 oz
-
yogurt high protein5 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
cilantro roughly chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
946.9 mg
Białko
35.2 g
Kalorie
2134.9 kJ /
510.3 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
46.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fabulous 50+
5 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Cauliflower Mash
25 min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1 godz. 35 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Potato Curry Soup
35 min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Berry Duo
10 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.